Wednesday, June 11, 2008

The HOT Seat

Are you deeply in love with your spouse or boyfriend/Girlfriend? If you do, let's try how well you remember the moment of your life with him. But before you put yourself in the hot seat please read the rules of this tag first.


RULES:
1. This tag should be pass on to your closest friends.
2. Visit the blog of the person you've got this tag.
3. Leave a comment on her/his tag post. Be sure to thank her/him for this tag.
4. Highlight and link all the list of people who accepted this tag by visiting their blog site.
5. There are 10 questions that you need to answer but you will be the one to write the 10th question for the next person you want to pass this tag.

1. Soujourn
2. Pinay Mom in Czech Republic
3. See Me for What You Will
4. Lainy's Musings
5. Our Journey To Forever
6. Sheng's Simple Thoughts...
7. Pinay WAHM
8. Me and My World
9. coicoi's World
10. YOUR LINK HERE...

Here's your questions: Be Honest and True!

1. How did you meet your husband/wife or boyfriend/girlfriend?
Answer: We were just online friends before.. :D We decided to meet one day after school.

2. Where did you went in your first date?
Answer: Went to see the movies!

3. When was your first intimate kiss?
Answer: Not telling, lol.

4. How many girlfriends/boyfriends he/she had in the past? Do you honestly know?
Answer: Nope, I dont mind how many bf's she had before me anyway.

5. What is his/her ethnicity?
Answer: Asian (Pinay!)

6. What is his/her favorite food?
Answer: Pizza's one of them! meaning there are many!

7. What is he/she like if he/she is mad?
Answer: Don't ask! haha!

8. What are the things he/she did you thought is the most romantic thing he'd/she'd ever done?
Answer: Oh my, there are lots and lots of romantic things she did for me. From surprises to gifts! :D How about when you get to your hideout, there a banner waiting for you saying "I love you"?

9. Describe how he/you proposed to you.
Answer: Ahhmm.. I think ill be the one doing that..

10. Did you had fun answering questions about HER?
Answer: YEP YEP YEP!


Now its your turn to put another person in the hot seat.

Tagging Cherry, Crissy and Cathea.

Whew, an doing another payday loan site! Ciao!

2 comments:

Crissy said...

thanks for this tag. I'll post this tomorrow.

Chikai said...

hala oi! haha! makilig man sad ta ani. LOL! ;) thanks for the tag coi.

 
ss_blog_claim=ba9ad5f038241d86a4c225eeb5a3ec41